Carrer Santa Magdalena
Moià

casc urbà

Estructural
    Ajuntament - Pl. Sant Sebastià, 1 08180 Moià
    Cristina Casinos

És un dels pocs carrers que encara conserva les llambordes tot i que no són les originals es pot observar un desgast considerable per l'erosió. Anant en direcció a la plaça del Moianès, es troba limitat pels murs del Parc Municipal i a la esquerra es poden observar alguns edificis d'interès arquitectònic amb elements barrocs (llindes...) com: núm. 39, núm. 33, núm. 31; ja que hi ha poca construcció nova.
    En algun d'aquests edificis i sobretot a la banda de ponent del carrer que llinda amb el mur del Parc Municipal es troben anelles de bestiar de ferro.

Té aquest nom perquè era el camí que es prenia per anar a l'església de Santa Magdalena als afores de la vila en direcció oest.

Tarter i Fonts, R (2005); " 1000 anys de Història de Moià ". Curs de Formació de monitors. Patronat de Museus de Moià. Moià.