Carrer Gibraltar
Premià de Mar

II-I aC
    Troballa superficial que no permet determinar-ne l'estat de conservació.
    APA (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010)
    Ajuntament de Premià de Mar (plaça de l'Ajuntament, 1; Premià de Mar)
    Jordi Montlló Bolart

Troballa fortuïta de ceràmica antiga i material arqueològic en superfície d'època romana. El material documentat consisteix en una nansa pertanyent a una àmfora romana d'origen italo-pompeià (Dressel 1).

Els materials es troben en el Museu de l'Estampació de Premià

Troballa realitzada, l'any 1995, a l'alçada del número 44 del carrer durant la realització d'una rasa.

BATLLE, Enric i ROIG, Joan (2001). Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic, ambiental i històric. Ajuntament de Premià de Mar. CAZORLA, F.; COLL, R.; JÁRREGA, R (1997). Els darrers jaciments arqueològics descoberts a Premià. Una aportació a l'inventari arqueològic de Premià de Dalt i Premià de Mar (El Maresme); dins la XIII Sessió d'Estudis Mataronins. Museu-arxiu de Santa Maria. Mataró. COLL i MONTEAGUDO, Ramon (1995). Premià de Mar arqueològic. Premià de Mar. Guia informativa, pàg. 7. COLL i MONTEAGUDO, Ramon (2004). Història arqueològica de Premià. Ed. Clavell. Premià de Mar.