Carrer de Jaume I
Santa Susanna

Carrer de Jaume I

Regular
    La transformació d'algunes cases s'ha fet sense seguir els criteris tipològics originals del carrer.
    Diversos
    Marc Bosch de Doria

Carrer situat al centre del poble de Santa Susanna que comunica el carrer del Bou amb la plaça de Catalunya. Encara es conserven algunes cases característiques del segle XIX, a la banda nord, que constaven d'un cos amb un portal a una banda i un finestral a l'altra i una finestra al primer pis. Generalment, a l'altre costat del carrer hi havia l'eixida o pati, amb un petit hort, un pou i un safareig. Actualment, els dos costats del carrer es troben pràcticament edificats.

Foto de primers del segle XX, del fons fotogràfic de l'Ajuntament de Santa Susanna.

És un dels carrers més antics de la població i era l'accés quan hom arribava de Barcelona. Es va començar a construir a principis del segle XIX.