Capella de Sant Martí Sadevesa
Torrelavit

El jaciment es troba colgat sota uns terrenys enjardinats
    Sí, IPAC n. 13329
    Oriol Vilanova

Aquest jaciment es troba sota l'àrea enjardinada de Can Parellada de Sant Martí Sadevesa.

L'any 1988, l'arqueòloga Mª Rosa Senabre va rebre la notícia oral de l'aparició d'unes tombes amb lloses al costat de l'església de Sant Martí Sadevesa quan es feren unes obres d'acondicionament del jardí i la construcció d'una piscina. La referència oral parlava de la troballa d'una enterraments amb tomba de llosa i inhumat al costat de l'església quan es feren unes obres. No fou possible saber de quantes tombes es tractava i tampoc es pogué valorar la destrucció del jaciment.

Inventari del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Arxiu Servei d'Arqueologia i Paleontologia.
    A.A.V.V. (1992): "CATALUNYA ROMÀNICA". Vol. XIX: El Penedès. L'Anoia. Fundació Enciclopèdia Catalana. Barcelona, p. 204-205.