Capella de la Mare de Deu dels Àngels o de Can Gallifa
Rajadell

Dins de la finca de Can Gallifa.

Marcel·lià Coquillat i Llofriu
    BCIL. Catàleg bens protegits 2014 (num. 14)
    OPC 2017-2021 F. Xavier Menéndez

Capella de planta de creu grega i coberta amb una cúpula rematada per un cimbori amb petites obertures rectangulars. El material constructiu és la pedra, que s'ha pintat en l'exterior, amb les cantoneres de carreus perfectament escairats i simètrics, també pintats. La façana principal té un frontó amb un petit rosetó d'estil historicista, i una gran balustrada. Hi ha diverses obertures ovals a diferents alçades, totes de petit mida. L'absis compta amb petites absidioles de menor alçada.

La capella constitueix una construcció independent que s'aixeca a pocs metres del gran casal modernista de la Noguera o de can Gallifa, dintre, de fet, del mateix entorn enjardinat de la casa
    Està nominalment inclosa a la fitxa del Catàleg de bens protegits 2014, num. 14, que correspon al Mas de la Noguera o Torre de Can Gallifa, classificada BCIL, però la fitxa no inclou la descripció de la capella, nomes la cita, i no queda clara la protecció.
    Al 2020 no s'ha pogut accedir a la finca. La descripció correspon a diverses fonts bibliogràfiques i bogs d'internet..
    La foto 2 està extreta del web Conèixer Catalunya i la foto 3 del Blog Mora Vergés.

Construida als anys 20 del XX per l'arquitecte Marcel·lià Coquillat i Llofriu (Elx, novembre de 1865 - Busot, 28 de desembre de 1924 ). Fou consagrada l' any 1922, essent bisbe de Vic Francisco Muñoz Izquierdo,

RAFAT i SELGA, FRANCESC. (1988) Capítol "Rajadell" a Història del Bages II. Parcir edicions. 1988 p. 219
    Blog Relatsencatala.cat, de Antonio Mora Vergés