Càntic solidari
L'Hospitalet de Llobregat

Av. de Josep Tarradellas, cantonada Av. d'Isabel la Catòlica
    Barri Sant Josep

Ferran Soriano
    Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat (Pl. de l'Ajuntament 10-22)
    Jordi Montlló Bolart

És un pentàgon irregular amb dues figures antropomòrfiques, una masculina i l'altra femenina, en el seu interior, fetes d'acer. Són figures sense cap, agafades de les mans . Està culminada amb les formes d'un cercle i una mitja lluna.
    Es presenta sobre una peanya semicircular que s'adapta al desnivell de la plaça amb un mur de formigó de 135x1200x28 cm on hi ha enganxada una placa d'alumini amb la dedicatòria:
    "La ciutat de L'Hospitalet a Tuzla" , el títol , l'autor i la data. Està instal·lada en un parterre elevat cobert amb plantes de mata baixa.

Es va inaugurat el 30 de març de 1996.

ABAIJÓN, Eduardo; ANCUTAS, Loredana i FERNÀNDEZ, Adriàn (2009). Les escultures de la ciutat: passegem, mirem i aprenem. Treball de recerca 4t ESO IES Llobregat. Inèdit.