Can Xacó
Arenys de Munt

Torrentbó - Parròquia de Santa Cecília
    Al darrera del Restaurant Tres Turons, punt quilomètric 12 de la BV-5031.

Jordi Montlló Bolart

Conjunt format per l'habitatge, molt reformat durant el segle XX, l'edifici destinat a la cort dels vedells, un safareig i un edifici annex de cort i magatzem. L'habitatge és de planta rectangular i disposa de diversos cossos sobreposats. Destaca el cos de l'esquerra, una torre de planta baixa i dos pisos, amb una galeria d'arcs de punt rodó en el darrer pis i orientada a migdia. La cort dels vedells és de planta rectangular amb la coberta a una aigua, porta d'entrada i tres finestres a la façana principal i dues finestres a la façana lateral, adossada a la bassa.
    L'annex de magatzem i paller també és de planta rectangular amb la coberta de teules a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal. Consta de planta baixa i pis (paller).

Fins a la guerra sempre havia estat dels mateixos amos; després han passat tres nous propietaris