Can Vicens
Òdena

Carrer de la Guixera
    Sota el cementiri municipal d'Òdena

Josep-Vicenç Mestre i Casanova

Construcció de planta irregular., amb planta baixa, primer pis i sota coberta a dues vessants. Construcció de planta regular, planta baixa, pis i golfes. Coberta a dues vessants. Els murs acabats arrebossats, color blanc.

Josep Serra i Seuba, propietari de mas i habitant del castell d'Òdena fins l'any 1785, obté el 23 de gener de 1796, del duc de Cardona, la llicència de construir edificacions en la partida anomenada la Guixera, situada sota mateix del castell, on hi ha actualment els carrers de la Guixera, del Rosari...

JORBA i SERRA, Xavier (2011) Òdena, segles XVI i XVII. Parnass Edicions, Barcelona
    MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (1991): "Els alcaldes d'Òdena dels darrers cent anys", Òdena, Butlletí d'Informació Municipal. Nova època, 22, Ajuntament d'Òdena, Òdena, pp.19-20.