Can Vallbona
Arenys de Mar

Rial de la Serp, núm. 58
    Sector agrícola de llevant

Residencial - productiu
    Jordi Montlló Bolart

Casa molt ben situada, en una elevació del terreny al vessant esquerre del Rial de La Serp, una mica més avall de la confluència entre el Rial de La Planeta i el Rial d'en Botifarra; per sota la C32. Cos principal de planta quadrangular, amb la coberta de teules àrabs, a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a sud-est. Té un cos adossat a la façana nord-occidental, on hi ha una torre de planta quadrada, d'imitació medievalista.

En aquesta mateix façana hi trobem una capelleta dedicada a Sant Joan Baptista, feta amb un plafó ceràmic i coberta de teuladeta a dues aigües.

AJUNTAMENT D’ARENYS DE MAR (2011). Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Annex 1: Inventari de masies i cases rurals.