Can Tuneu
Taradell

La Plaça, 19

XVI-XX
    Sense referència
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Tuneu és una casa del segle XVI que es va reformar al segle XX. És un edifici cantoner de planta rectangular. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants. A la planta baixa de totes dues façanes s'obre amb grans pòrtics d'arc rebaixat de pedra carejada. La resta d'obertures de la planta baixa i del pis són d'arc pla arrebossat, excepte una d'arc pla de pedra carejada encarada a la plaça. Les golfes s'obren a llevant amb una galeria de quatre pòrtics d'arc rebaixat ceràmic, delimitats amb una barana metàl·lica. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat, amb els carreus de les cantonades vistos. El ràfec està acabat amb cabirons.

Els pòrtics van descobrir-se en la darrera restauració i apunten a la possible existència d'una plaça porticada.