Can Toni Casas
Santa Susanna

Camí de la riera de Santa Susanna
    En un revolt del marge esquerre del curs alt de la riera de Santa Susanna

En procés de restauració per a segona residència
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta en forma de L. Originàriament l'accés devia ser pel costat sud i dóna un aspecte de masia amb teulada a doble vessant amb el carener perpendicular a la façana. Actualment s'accedeix per la banda occidental, amb una porta que conserva els brancals de pedra. La masia conserva també algunes finestres originals, amb les obertures de pedres treballades. La construcció s'adapta a l'orografia del terreny i consta de planta baixa i un primer pis. A la part meridonal s'afegeixen alguns cossos, actualment mig en runes que devien ser els coberts per a les eines, magatzems i corrals.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia dels segles XVII-XVIII.