Can Sebastià
L'Ametlla del Vallès

C/ Poeta Joan Maragall, 5

Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº 11)
    Virgínia Cepero González

Edifici entre mitgeres, format de planta baixa, planta pis i golfes. La coberta és de teula àrab i carener paral·lel a la façana. Les façanes estan arrebossades i pintades. A la façana sud, hi ha l'entrada principal amb llinda plana de fusta, situada al costat esquerra i una petita obertura a l'altre extrem seu, un balcó i, a les golfes, dues petites finestres. El ràfec s'acaba amb una tortugada i està guarnit amb una imbricació de tres filades de totxo. La façana nord presenta sis obertures, dues a cada planta. La casa forma part de la illa delimitada al nord pel carrer d'Emma, al sud pel carrer Poeta Joan Maragall, a l'est pel carrer Major i a l'oest pel Passatge Ribes.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.