Can Sarral
L'Ametlla del Vallès

C/ Antic Camí de Caldes, 26

XVI
    Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic (nº 25)
    Virgínia Cepero González

Es tracta d'una antiga masia, de planta irregular, formada per planta baixa i planta pis. Actualment es troba adossada, pels seus costats oest i nord per Can Campaner, la casa veïna. La coberta és de teula àrab a dues vessants, amb el carener paral·lel a la façana principal. Tota la façana està arrebossada i pintada. La seva façana principal està orientada al sud. Al seu costat est presenta un cos annex, destinat a les corts i la pallissa, i un porxo que actualment serveix com a terrassa de la planta superior.

Antiga ferreria del poble, on es duïen a ferrar els cavalls. Queden argolles a la façana principal. La finestra que queda a la part central de la façana denota que era antigament una porta a la que es va fer un ampit. A la Planta Pis, just a sobre s'hi percep encara l'emprenta d'una finestra avui tapiada.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.