Can Sanahuja
La Llacuna

Carrer Can Sanahuja

XVI
    Juan Garcia Targa

Construcció tradicional formada per dos unitats estructurals que formen actualment una cantonada. L'edifici original és de planta rectangular,amb planta baixa, primer pis amb balconades, golfes, sostre a doble vessant i cobertura amb teules corbes. La construcció es troba en bon estat, rehabilitada i amb una capa de morter que cobreix la totalitat dels paraments. La porta principal presenta un arc de mig punt fet amb dovelles treballades i amb la data 1804 situada a la clau de l'arc. Més recentment per necessitats dels propietaris s'han anat afegint unitats constructives dins la propietat. De l'interior de la propietat destaca només el celler del que es conserven diversos espais coberts amb bigues de fusta o voltes de canó amb totxanes, paviments de terra i barrils de vi.

Segons l'obra de Ramon Llenas, la casa ja era rellevant des dels segles XV-XV

Vull agrair l'amabilitat del Sr. Josep Maria Surià Torrents per poder accedir a la seva casa.