Can Riera
Vilanova de Sau

Can Riera s/n
    A la dreta del camí que va de Vilanova de Sau a les Fagedes.

Joan Casas Blasi

Casa que presenta una planta baixa i un primer pis amb la coberta de teula a doble vessant amb el carener paral·lel a la façana.
    A la planta baixa s'hi troba l'entrada a la casa per una petita porta de fusta i l'accés al garatge. També hi ha una petita finestra.
    Al pis superior hi ha un balcó amb barana de ferro i diverses obertures que hi donen accés.
    A la façana també hi ha incrustada un mola de molí amb el nom de la casa inscrita "Can Riera" i l'any de construcció "1985"

Aquesta casa no disposa d'un gran integrés cultural o arquitectònic, tan mateix s'ha fitxat ja que consta a l' "Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Guilleries-Savassona" corresponent de al municipi de Vilanova de Sau. Tan sols la mola de molí pot tenir un integrés tot i que és difícil creure que procedeixi d'una construcció anterior que i havia en aquest indret sinó que segurament prové d'un lloc indeterminat.

Segons es veu a la inscripció a la roda de molí incrustada a la façana fou construïda al 1985