Can Reixacs
Jorba

XVIII, XIX, XX
    Reformada.
    Fitxa 17a del Catàleg d’edificacions en sòl no urbanitzable.
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Construcció formada per diferents cossos adossats uns als altres que li confereixen la planta i forma irregular actual.

L'edificació principal, a dos nivells, està feta amb murs de maçoneria amb un acabat arrebossat i pintant, amb coberta a doble vessant de teula àrab. El cos central consta de planta baixa, primera i segona, mentre que el de ponent només té dues plantes.

A la façana principal hi un seguit d'obertures més o menys regulars, totes d'obra, rectangulars i rematades en la major part dels casos amb maons de ceràmica. Destaca la galeria de la segona planta, feta amb arcs de mig punt, la presència de contraforts a la banda de llevant i una construcció de planta circular adossada a nord.

El cos de ponent, té quatre obertures, molt petites i una porta també rectangular.
    Hi ha diversos coberts a l'entorn, alguns amb murs de maçoneria i altres de totxos.

Correspon a una de les nombroses masies ja existent al municipi de Jorba abans del segle XVIII.

Casassas i Simó, Lluís; Enrich i Hoja, Jordi; Riba i Gabarró, Josep; Termens i Graells, Miquel; Torras i Ribé, Josep M. (1988): Història de les Comarques de Catalunya. Anoia. Vol. I. Manresa: Parcir. Edicions Selectes.