Can Raimí
Argentona

Veïnat de Clarà. Urbanització Can Raimí

Bo
    Tot i que ha sofert algunes modificacions importants, sobretot a l'interior, conserva encara la volumetria i aspectes originals.
    Ref. cad.: 47102DG4081S
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Petita masia amb els tres cossos perpendiculars a façana i celler posterior de planta i pis. Teulada assimètrica a dues vessants, fruit segurament d'una substitució o reconstrucció tardana. En la façana principal es poden veure el portal adovellat, i un finestral amb la llinda, brancals i ampit de granit motllurat a l'estil gòtic. La resta de fienstres i obertures estan envoltades de peces de pedra, però amb un tractament de la pedra mínim. També es conserva un rellotge de sol

En la façana s'hi han afegit elements de forja que distorsionen bastant l'aspecte rústic de la masia, com ara un gan cartell just a sobre del portal de la casa, amb la inscripció del nom, i dos fanals a banda i banda. Antigament es coneixia com a Can Reymir.

Antigament Can Raimi disposava dels terrenys que actualment ocupa la urbanització que porta el seu nom.

BONET I GARÍ, LL. I col. (1983) Les masies del Maresme. Estudi de les masies, elements defensius, ermites i molins, Ed. Montblanc-Martín. C.E.C. Barcelona. SUBINÀ, Enric; CALVO, Oriol; LLADÓ, Francesc; LLADÓ, Julià; FARELL, David. "Les masies d'Argentona", Fonts, 8. Octubre 2001, pp. 11-15