Can Rabasseda
El Brull

El Raval, encara no 200 m a l'est del Pont de Sant Jaume.

XV-XVII
    Presenta símptomes evidents d'abandonament i d'haver estat malmès pel foc.
    Marc Cucurella Pinilla

És un mas fet amb carreus irregulars de pedra lligats amb argamassa i ciment, amb evidents símptomes d'abandonament. Consta de planta baixa i pis, la teulada és de doble vessant, de teula àrab, i desguassa als laterals. La façana principal està orientada al sud-est. La porta principal, de mida petita, es troba al primer pis i s'hi accedeix per unes escales adossades a la façana fetes de formigó; aquí també hi veiem l'ús de les totxanes. Les obertures són fetes amb carreus més grans de pedra tallats de manera més regular. Al lateral esquerre hi ha un cos afegit segurament amb funcions de cort. També hi ha un petit cos afegit a la part posterior.

Petit mas deshabitat que es troba a la zona del Raval, a Sant Jaume de Viladrover.