Can Rabassa
Vilanova del Vallès

Barri de Can Rabassa
    Camí de Vilassar

Ajuntament de Vilanova del Vallès c/ Plaça de l'Ajuntament 08410 Vilanova del Vallès
    Joan Vicens i Tarré

Aquesta propietat té dues construccions, l'antiga masoveria, que avui forma part de la hípica que hi ha al costat i que s'anomena casa Vella, i la casa-torre. La casa senyorial planta rectangular té una planta baixa més ampla que la resta de l'edifici. El cos central el formen un primer pis i golfes amb una cúpula central amb coberta de 4 cares de teula àrab. Coronant la cúpula hi ha una petita espadanya amb una campana. La coberta de la planta baixa és de terrat català amb una balustrada de ceràmica. A la part del darrera la planta baixa té una galeria oberta. Tot l'edifici està envoltat d'una extensió de jardí avui sense gaires plantes amb un safareig d'aigua a la part del darrera. Aquest edifici està tancat per un mur d'obra amb una única porta d'accés que porta al camí de pas de la casa. La masoveria actualment es troba a l'hípica que hi ha al costat i