Can Quintana
Arenys de Mar

Nucli antic

Reformada recentment.
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic
    Sí (IPAC)
    Diversos propietaris

Casa amb dues façanes principals bessones, d'un cos cadascuna, que fa cantonada perquè la linea de façana del carrer recula en aquest tram del rial, que s'eixample. És de planta rectangular i consta de planta baixa i dos pisos.

Compositivament, les façanes són idèntiques, amb un únic eix de verticalitat, definit en planta baixa pel portal d'accés; un balcó a la primera planta; i una finestra a la segona planta. Els portals tenen una gran llinda arquejada formada per tres peces i amb les dovelles dels brancals dentades. Els balcons són travats amb barana de ferro forjat i decorats a la base amb rajoles de cartabó o de la vela, blanques i verdes. Les baranes es composen amb una alternança entre barrots llisos i d'espiral.

Totes les obertures tenen els carreus de pedra, resseguits en l'aresta per un bordó.

És una casa d'un cos en una zona on la vorera del rial s'eixampla, a causa d'estar retirada l'alineació de façanes, la qual cosa dona una àmplia perspectiva a les obertures de la façana est.

Aquesta casa era l'habitatge de la família Quintana a la vila.