Can Quico
Taradell

C. de la Vila, 62

XVII-XX
    BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Quico és una casa del segle XVII que va reformar-se al segle XX. És de planta rectangular i està dividida en dos habitatges independents. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El portal antic és d'arc pla de pedra carejada amb una incisió conopial a la llinda, sobre el qual hi ha una finestra d'arc pla de pedra carejada. A l'altre extrem de la façana, la planta baixa s'obre amb un altre gran portal amb llinda de fusta i al costat hi ha una gran obertura amb aparador. Al pis hi ha diverses finestres d'arc pla de pedra carejada o arrebossades, una d'elles amb una creu gravada, que estan pintades com la resta de la façana. El ràfec està acabat amb cabirons.