Can Pou
Bigues i Riells del Fai

Urb. de Can Barri, al C. Rubiol

Regular
    Tot i que conserva la volumetria característica de masia, ha sofert moltes modificacions en les obertures i composició de les façanes.
    Ref. cad.: 41806DG3154S
    Anna Soteras i March

Masia de planta baixa, pis i golfes, de tres cossos perpendiculars a la façana. La coberta, de teula àrab, és a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana principal.
    Conserva la finestra original de la sala del primer pis, amb llinda i brancals de pedra treballada, i una placa a la façana on es pot llegir la data 1750.

Edifici molt modificat. Actualment s'hi està realitzant una petita remunta i ampliació.

Edifici originalment dedicat a la vinya, tot i que no conserva estris ni premses de l'ofici. Pertanyia a la finca de Can Barri. Antigament hi havia una font, però es va perdre en construir-se la urbanització de Can Barri