Can Pons
Cabrils

C. Dels Quatre Camins, 12

Historicista
    Pla General d'Ordenació urbanística
    Jordi Montlló Bolart

Masia transformada l'any 1899, convertint-la en un casal d'estil historicista, neogotitzant. Planta rectangular, consta de planta baixa, pis i golfes, amb la coberta de teules a dues vessants i el carener paral·lel a la façana. Consta de tres cossos originals als que se'ls ha afegit dos cossos més, un a cada banda, amb la coberta a una vessant. La façana actual té un coronament esglaonat, amb un rellotge de sol de pedra, centrat, on s'hi llegeix "Només compto les hores serenes".
    Destaca una finestra geminada i dues coronel·les. També destaquen alguns elements de forja (reixats i estructures de coberta)

Des de 1998 és un centre sanitari dedicat als trastorns alimentaris. Els antics propietaris eren els germans Jaume i Miquel Pons.