Can Planes
Sant Pere de Vilamajor

Avda. Quatre Camins, s/n, 08458, Sant Pere de Vilamajor.

Catàleg de béns a protegir POUM 2011, E-45: element d'interès.
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta quadrada, que consta de planta baixa, planta pis i golfes. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a quatre vessants.
    La façana principal, que es troba orientada al sud-est, presenta un portal d'arc de mig punt. Les finestres són rectangulars i de disposició simètrica.
    En destaquen els detalls de fàbrica de ceràmica al jardí i les baranes i entrades a la finca, de pedra i maó.

Can Planes fou construïda a principis del segle XX, i va ser utilitzada com a internat per a nenes durant uns anys.

SAGRERA BASSA, T. (2009) Vols que t'expliqui...Vilamajor? Sant Pere de Vilamajor: Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor, p. 53.