Can Peró
Santa Susanna

A la finca de can Peró, al marge esquerra de la riera de Santa Susanna.

Masia restaurada a l'any 1996.
    Tanca perimetral
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta quadrada amb teulada a doble vessant i el carener perpendicular a la façana. Consta de planta baixa i pis i és annexe a la capella de Santa Susanna (al nord). La façana té una composició molt sòbria: una porta d'accés rectangular, a l'esquerra, i una petita finestra a la dreta; el primer pis consta de dues finestres també quadrada, de diferents dimensions. A la banda est actualment hi ha alguns pavellons moderns, de fusta i vidre, que amplien les estances de la casa. A la banda oest hi ha un pou d'aigua adossat a la mateixa masia. La masia i la capella es troben en una finca tancada envoltats de jardins privats.

És una antiga masia vinculada al mas de Can Ratés. En testimonia la relació l'escut situat a la façana de l'església de Santa Susanna