Can Pau Vergés
Arenys de Munt

Vessant dret de la Riera de Sobirans
    Al costat del torrent de Cal Puget o Culubret

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular amb la coberta de teules a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal. Consta de planta baixa, pis i golfes. Parets d'obra arrebossades i pintades de blanc. A la façana principa hi ha la porta d'accés amb arc escarcer i dues finestres a banda i banda. La planta pis disposa de tres finestres amb ampit de pedra. Només hi ha una obertura a les golfes. A les façanes laterals també hi ha finestres, però sense pedres ben escairades.
    Hi ha un cos annex a la part dreta de la casa que s'utilitza de garatge. Al davant hi ha l'era de la casa. Hi ha dos safareigs, un de planta circular al costat de la casa i un altre de planta rectangular a uns 30 metres, que s'abasteixen d'aigua de mines diferents.