Can Pardo Vell
Mediona

Can Pardo.
    Al nord de les Cases Noves de Can Pardo.

II aC-IdC i XIII-XVIII
    Regular
    L'establiment de l'estat de conservació d'un jaciment conegut només en base a la troballa de materials en superfície és problemàtic. Indica que la remoció del terreny o l'erosió ha afectat els nivells arqueològics, però encara se'n poden conservar d'intactes.
    Fitxa PAP 030 del Catàleg de Béns a Protegir inclòs al POUM.
    IPA 4004.
    Diversos titulars.
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Jaciment format per restes de dues èpoques ben diferenciades. Al capdamunt del turó, entorn a les restes constructives encara visibles de l’antic mas de Can Pardo, s’hi troben restes ceràmiques en superfície coherents amb l’hàbitat al mas: ceràmica grisa medieval, blava catalana i de reflex metàl·lic. Als vessants, però, s’hi troben restes de ceràmica ibèrica mà, comuna ibèrica, comuna romana i terra sigil·lada, a més d’un fragment de molí i un de tègula.

El jaciment fou descobert i prospectant per aficionats de l’AECCM. El jaciment fou prospectat l’any 1975 per aficionats de l'Agrupació Excursionista Talaia, de Vilanova i la Geltrú.