Can Moran/La Torre dels Banys
Gualba

Passeig del Montseny, 54
    Nucli urbà

Eclecticisme
    P. Barbado. OPC

Edifici de planta rectangular orientat al Passeig del Montseny amb teulada de quatre vessants, amb teula de tremujal a cada aresta. La volada se sustenta en vigues de fusta.Es troba al mig d'un jardí, conformant la idea de ciutat-jardí.
    La façana simètrica està formada per una porta central i 2 finestres rectangulars de fusta a cada costat. A la planta superior tota la façana està recorreguda per una balconada de barrots i amb dues portesde fusta ubicades sobre les finestres del pis inferior. Totes les obertures estan decorades amb una motllura ressaltada formant trencaaigües..
    Al centre de la segona planta hi ha un plafó ceràmic, de tons blaus, amb el motiu de Sant Miquel.

Edifici construit l'any 1927 com a residència d'estiueig per una família de barcelona que tenia uns banys a la Barceloneta