Can Mora
Arenys de Munt

Riera de Sobirans
    Esquerra Riera de Sobirans - Rial de Can Mora

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular, formada per dos cossos d'edificis: un amb la coberta de teules a dues aigües i el carener perpendicular a la façana, i el davanter, amb la coberta a una sola vessant. Consta de planta baixa i pis. La vegetació cobreix la façana principal i la de ponent. Entorn molt ben cuidat i arreglat, amb annexos a la part posterior. Al davant hi ha una bassa o safareig de planta rectangular, feta de paredat i rajoles a la lleixa, amb unes petites escales al costat que comuniquen amb el pati de la casa. Des d'aquest punt, l'aigua va a parar a una bassa de planta circular destinada a usos agrícoles. A llevant, adossat a la façana de llevant, hi ha un sistema de recollida i conducció de l'aigua pluvial i, potser d'una vella mina.