Can Milhomes
Centelles

Agafant un trencall a l'esquerra de la carretera de Sant Feliu de Codines a Vic, quasi al km 18

Es desconeix
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Jordi Petit Gil

Edifici de planta baixa i dos pisos amb dues ampliacions laterals, primer per a vivenda i després tot seguit com a pati o corral tancat. El mas feia 14,40 metres x 10,40, tot i que després de l'ampliació va passar a fer 22,20x10,40 metres. La façana principal té dues obertures i una finestra donada gràcies a la primera ampliació, al primer pis hi ha tres finestres més una també de l'ampliació i al segon pis només tres finestres. La coberta és de teula aràbiga a dos vessants al cos principal de l'edificació i a un vessant a l'ampliació.

Pel tipus de material constructiu podria tractar-se d'una masia feta entre el segle XVIII i XIX.

Tot i ser un mas construït entre finals del segle XVIII i principis del XIX la veritat es que no hi ha cap documentació que ho acrediti, tan sols la seva tipologia i el material de construcció utilitzats.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.