Can Milà

Pg. Vilafranca, s/n

Historicista
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici aïllat, de dos plantes d'alçat (pb + 1p), planta rectangular i coberta a doble vessant. El seu parament exterior està conformat per un paredat de pedres desbastades de petites dimensions que, tot i no presentar una col·locació en filades, presenten certa tendència a l'ordenació regular. En els angles de la casa s'han emprat carreus rectangulars de majors dimensions. La construcció dels elements arquitectònics dels frontis (portes i finestres) és de pedra. La major part de les obertures presenten forma d'arc de mig punt i poden atribuir-se a una reforma de la finca relativament recent. Altres elements, com les finestres geminades, amb llindes lobulars, podrien haver-se reaprofitat de construccions antigues. En una de les façanes laterals s'identifica un rellotge solar. La casa es troba envoltada per una zona enjardinada d'accés restringit.

Aquesta finca no figura a Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, ni disposa de cap tipus de protecció legal, fet que sorprèn donada l'entitat arquitectònica de l'edifici.

No s'ha recuperat cap dada històrica sobre aquesta finca.