Can Mestroi (jaciment)
Santa Susanna

Finca de can Mestroi
    Al nordoest de la masia de Can Mestroi, al sud de l'autopista C-32

Dolent
    Probablement el traçat del camí d'accés a can Mestroi, l'antiga bassa i l'autopista C-32 han destruït bona part del jaciment
    Si: CC.AA. 3979
    08261A002000600000AJ
    Marc Bosch de Doria

L'any 1987 hom va localitzar fragments de ceràmica ibèrica a torn al costat del camí que porta a can Mestroi des de la riera de Santa Susanna, just per sota de la bassa que hi havia al costat de la masia. La major part del material estava concentrat en un indret del talús del camí. També, al costat de can Mestroi es va trobar un altre fragment de ceràmica ibèrica aïllat. Actualment no s'observen restes arqueològiques a causa de la densitat de vegetació i no és possible interpretar cronològicament i funcionalment el jaciment.

També conegut com a Can Mastroi.

Josep M. Defaus i Albert Martín varen identificar el jaciment en motiu de la redacció de la carta arqueològica (1987). L'any 2008 es va efectuar una nova prospecció arran dels treballs d'actualització de la carta arqueològica.

Inventari del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Santa Susanna (El Maresme). Direcció General del Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya.