Can Mas de Baix
Santa Susanna

C. Farigola, s/n

Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular, orinetada a l'est. Consta de tres crugies, amb planta baixa i pis i la teulada a doble vessant amb el carener perpendicular a la façana. La façana és molt sòbria i té tres portes d'accés: la central està emmarcada per llindes de pedra i les laterals, més petites, fan un petit arc de maons. Les tres finestres de la primera planta són rectangulars amb llindes de pedra i un discret ampit. La finestra de més a la dreta té una creu esculpida enmig de la llinda. Al lateral nord hi ha altres edificis annexes que serveixen de magatzem. Davant de la masia es conserva un interessant era composta per un mur de pedra circular i un paviment de rajols de terrissa.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que la masia és dels segles XVIII i XIX.

Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM) (2008). "Si no vols pols...". Butlletí d'Informació i Divulgació, núm. 3. Santa Susanna, p.4-5