Can Màrgens
Malgrat de Mar

C. de Mar, 29

Eclecticisme
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Can Màrgens és una casa construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures d'arc pla emmarcat amb una motllura. La planta baixa rep un tractament diferenciat de la resta, tant pel que fa al tipus de marc de les obertures com a l'arrebossat imitant carreus. Els finestrals de l'eix principal tenen sortida a balcons de baranes forjades, de menors dimensions a les golfes. Els nivells de forjat es posen de manifest exteriorment a través de cornises, amb notable voladís a la planta baixa. El coronament està definit per un capcer amb baranes intercalades.