Can Marc
Centelles

des del carrer Josep Falgueres i Pujol s'agafa el camí del mig fins al mas

Es desconeix
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Jordi Petit Gil

Conjunt format per un cos principal, una ampliació ortogonal i dues ampliacions laterals. El cos principal de l'edificació és de planta baixa i un pis, de forma rectangular amb un únic accés a la planta baixa i unes escales que pugen fins a una de les ampliacions, al primer pis hi ha només tres obertures en forma de finestres. La coberta és de teula aràbiga a dos vessants a l'edifici principal i a una única vessant en direcció fora del recinte a les ampliacions.

Hi ha una llinda a l'entrada principal que indica la data de 1738, probablement és la data de construcció de la casa.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.