Can Lluís Ferrer
Taradell

Camí de Can Lluís Ferrer
    Des del camí de la Vallmitjana hi surt el camí que porta a la casa

BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Cal Lluís Ferrer és una masia de principi del segle XVIII, que va ser ampliada al segle XIX amb un cos lateral. Al segle XX s'han afegit cossos a banda i banda. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc pla, al costat del qual hi ha una finestra de factura moderna. Al pis hi ha dues finestres d'arc pla de pedra carejada. A la façana posterior hi ha diverses finestres d'arc pla arrebossat. El tractament exterior dels murs és arrebossat. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.

Està documentada des de principi del segle XVIII. A mitjans del segle XIX pertanyia a Antonio Vilar del Bosch de Viladrau, mas del qual n'era una masoveria.