Can Julià
Santa Susanna

Pla de Balasc
    Al Pla de Balasc, entre la Carretera Vella i la Carretera N-II

Marc Bosch de Doria

Masia de planta quadrada amb la teulada a quatre vessants. Està orientada al sudest i té una estructura de la façana perfectament simètrica: porta amb arc de mig punt, amb dues finestres laterals, a la planta baixa, i balcó amb dues finestres laterals al primer pis. L'acabat exterior és un encalat de color blanc i damunt del balcó hi consta la data de construcció (1950) pintada de color ocre. El ràfec és força pronunciat, amb quatre filades de peces ceràmiques amb motius vegetals. Al costat de la porta principal hi ha plantat un cactus de grans dimensions, que assoleix l'alçada de la teulada. A la part posterior, a tocar de la carretera N-II hi ha un edifici annex com a magatzem i al costat dret hi ha un cobert per aparcar el tractor i guardar les eines. Entre la masia i el camí del Mig hi ha els camps de conreu, bàsicament d'horta.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia dels segles XX.