Can Isidret Vell (Turó Est)
Bigues i Riells del Fai

A la falda de la Vall Blanca

Destruït
    Jordi Montlló Bolart / Josep Cruells Castellet

L'any 1978, a uns 100 metres de la casa, es veien restes d'escòria de fundició de ferro, un gran gresol o forn amb parets de terra cuita per combustió; l'àrea total de les troballes és més de 200 m2. En aquesta zona es localitzen restes de ceràmica ibèrica a torn i a mà.
    Quan es va fer la CC.AA (1983) ja no es veien aquestes estructures però es continuaven localitzant restes ceràmics en superfície.

Actualment no s'observa cap tipus d'estructura, ni material arqueològic.

Documentat per E. Ramon i Jordi Pardo, el desembre de l'any 1978.

ESTRADA, José i VILLARONGA, Leandro (1967). "La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona)". IPA. Monografías XXVIII, Barcelona.
    GILI, S.; TENAS, M. i VILA, L. (1992). Carta Arqueològica Bigues i Riells. Inventari i Documentació del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Inèdit.