Can Gualba
Arenys de Munt

Torrentbó - Residencial 1 els Tres Turons Carrer de les Moreres, s/n
    Ctra. d'Arenys de Munt a St. Vicenç de Montalt (BV-5031), urb. Tres Turons.

Jordi Montlló Bolart

Conjunt d'edificis amb mas, masoveria i capella. També hi ha una gran bassa i un jardí romàntic. L'edifici principal és de planta rectangular amb la coberta de teules àrabs a 4 aigües. Consta de planta baixa, pis i golfes. Portal de punt rodó adovellat. Disposició simètrica de les obertures.Té una capella annexa a l'edifici principal d'una sola nau amb la coberta a dues aigües, porta principal d'arc apuntat, finestra doble al damunt. La masoveria és de planta rectangular coberta a dues aigües; consta de planta baixa i dos pisos.

No hem pogut entrar, la descripció s'ha hagut de fer mitjançant les fotos fetes de lluny.
    També es coneix amb el nom de Can Goytisolo, perquè a finals del segle XIX era la residència d'estiueig de la família Goytisolo, coneguda per tenir tres germans escriptors. La gent en diu Can Golba.