Can Gralla
Santa Susanna

Camí de la riera de Santa Susanna
    Al marge esquerre de la riera de Santa Susanna

Masia en procés de restauració
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular amb la teulada a doble vessant i el carener perpendicular a la façana. Està orientada a l'oest, mirant a la riera, i consta de planta baixa, un primer pis i un segon pis sotateulada. A la part central de la masia s'hi ha adherit un petit cos de maons que fa de galeria-rebedor, amb la qual cosa l'antiga porta queda integrada a l'interior de l'edifici. Al costat dret hi ha una antiga porta auxiliar amb els brancals i la llinda de maons, igual que una de les finestres. Al primer pis hi ha quatre finestrals i al pis sotateulada dues finestres, la major part amb les obertures de pedra treballada. Davant de la la masia, a tocar de la riera de Santa Sussana hi ha un cobert amb un pou.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia dels segles XVIII-XIX.