Can Girons
Santa Susanna

Pla de la Torre

Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular amb la teulada a doble vessant i el carener paral·lel a la façana. Està orientada al sudest i al costat dret té un segon edifici annexe, amb un terrat al primer pis, i uns coberts. L'edifici original té una composició de façana força regular, amb la porta d'accés al centre, la porta del magatzem a la dreta i una finestra a l'esquerra; al primer pis s'obren tres finestres amb la llinda de pedra i també hi ha un rellotge de sol fet amb un plafó de rajoles. La masia està envoltada d'horts, però l'entorn està en procés d'urbanització. Els horts de can Girons també conserven en part un mur de pedres i calç que servia de delimitació de la finca.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia del segle XIX.