Can Gayo
El Masnou

Carrer del Torrent del Gayo, 5

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular que consta de planta baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia.
    La façana es genera a partir d'una composició asimètrica on destaca, descentrada, la porta d'accés adovellada amb una finestra enreixada a mitja alçada a cada costat. A la planta pis, hi ha tres obertures i un rellotge de sol pintat.
    A les altres façanes hi destaca el ple sobre el buit amb una disposició més anàrquica de les obertures, però on destaquen els ampits, brancals i llindes de pedra vista treballada.
    A la part posterior hi ha adossat un petit cos de planta baixa destinat a magatzem.