Can Gasparic
Montseny

Camí de Can Gasparic
    Poc després del km 19 de la BV-5301

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Gasparic és una masia del segle XVIII que es trobava en estat ruïnós i va ser recuperada fa uns anys. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Totes les obertures del frontis són d'arc pla arrebossat, amb llinda de fusta les finestres, i es troben alineades formant eixos. A la part de dalt hi ha un rellotge de sol on hi consta el nom de la casa. El tractament exterior és la pedra vista. A banda i banda de la casa s'hi adossen cossos annexes.