Can Fontova
Sant Feliu de Codines

Av. Catalunya, 30

Ramon Fontova Santallucia (promotor)
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa aïllada en cantonada amb façana a dos carrers amb remat en xamfrà. Té planta baixa i un pis, amb la coberta a cinc aigües de teula ceràmica plana i amb ràfec amb bigues voladisses de fusta, pintades de gris. Al punt central on es troben els careners del xamfrà té un pinacle.

La façana que dona als carrers és arrebossada i pintada de blanc. Hi destaquen especialment les finestres de la cantonada al carrer Mossèn Jacint Verdaguer amb el xamfrà ja que són finestres amb un pilar de mainell en planta baixa, i un balcó cantoner amb llosana de pedra i barana de ferro en planta primera. Les persianes són de llibret. El portal d’accés, en un laterla, té un petit guardapols amb unes decoracions.

A la façana posterior, orientada al pati de parcel·la, hi ha un cos en planta baixa amb una coberta plana que fa de terrassa de la planta primera del cos principal. A la primera planta les finestres són molt més grans, en forma de balconeres i les baranes de tota aquesta planta són amb pilastres i gelosia de teula ceràmica.