Can Floreta
Vilanova del Vallès

Al Torrent de Céllecs prop de la carretera de Vilanova a la Roca
    Sota la segona terrassa del Mogent, on desguassa el torrent de Céllecs.

Joan Vicens i Tarré

Antiga casa senyorial modernista de planta rectangular amb planta baixa i primer pis. A la façana hi té l'entrada principal sota la balconada del primer pis suportada per dues columnes fines de forja exemptes que resten davant i en els laterals de la porta d'entrada. La cornisa de la façana està ricament decorada amb alts relleus de motius florals. S'hi pot llegir la inscripció que resa: "Villa Pepita". A la part dreta de la casa hi havia la masoveria, que actualment és una casa moderna de planta baixa i primer pis. Davant de l'edifici hi ha un gran jardí. Abans les dues cases no es comunicaven.

Actualment els seus habitants tenen cavalls.