Can Figueres
Taradell

Camí de la Vallmitjana

BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Figueres és una masia construïda al primer terç del segle XX. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures; a l'eix central hi ha el portal d'arc de mig punt i un gran pòrtic d'arc carpanell al pis. La resta d'obertures són d'arc pla. A cada costat de la façana s'hi adossa un cos annex d'un sol nivell d'alçat. El tractament exterior dels murs és l'obra vista. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.

Va construir-se l'any 1929 pels habitants de la que avui es coneix com a Torre de Sant Sebastià. També es coneix com Can Ton del Furriol.