Can Feliciano
Malgrat de Mar

C. Can Feliciano, km. 83

Ajuntament de Malgrat. Carrer del Carme, 30. 08380 Malgrat de Mar
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Can Feliciano és un molí documentat des del segle XIX que ha estat rehabilitat durant la segona meitat del segle XX. És un edifici aïllat i de planta rectangular format per dos cossos, dels quals el de tramunana és superior en alçada, ja que la resta és d'un sol nivell d'alçat. Té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Al costat de migdia hi ha un portal i un finestral a sobre d'arc escarser ceràmic. A la façana de llevant hi ha un portal i un finestral d'arc de mig punt ceràmic de factura moderna. En aquesta mateixa façana corresponent al segon cos hi ha dos finestrals d'arc escarser ceràmic. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat, excepte el de tramunana que es troba sense revestir i que permet veure el parament de pedra i maó lligat amb morter. A la part de ponent, on s'hi adossa un edifici de construcció moderna, s'hi observen les restes de la bassa. A l'interior, s'hi conserven dos cairons de la coberta inscrits: "Feliciano Cuni y paradeda 1885".

Està documentat des de finals del segle XIX, quan funcionava com un molí i pertanyia a Feliciano Cuní i Paradeda.