Can Durant
Centelles

Es desconeix
    S'ha restaurat fa poc temps.
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Jordi Petit Gil

Vivenda unifamiliar entre mitgeres de planta baixa i dos pisos. La planta baixa té dues obertures, l'actual garatge i el portal d'entrada. Al primer i segon pis té una finestra gran i una de molt més petita. La coberta és de teula aràbiga a dos vessants.

L'any 1965 l'arquitecte Joan Pratmasó va realitzar una reforma important a la casa.
    Popularment era coneguda com Can Duran.

El carrer es va veure afectat per les ampliacions del segle XVIII. Tots cinc edificis es van construir durant aquesta època. Van ser fets entre 1701 i 1704 ja que el núm. 47 té al llindar de la porta la data de 1701 i el núm. 35 en té un amb la data de 1704.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.