Can Domingo
Dosrius

Carrer de can Domingo - Can Massuet del Far - Zona del Far
    A la banda de ponent del nucli, prop de lp'encreuament amb el carrer de Sant Pol

Enrunat i cobert de vegetació.
    Adriana Geladó Prat

Masia aïllada i enrunada de planta irregular, formada per diversos cossos adossats. La part original de la construcció està situada a la banda de ponent. És de planta rectangular i ha perdut completament la coberta, que estava bastida amb teula àrab i probablement era de dues vessants. Tampoc es conserva el forjat del pis superior. De fet, aquest volum està força enrunat per la banda de llevant. A la banda de migdia es conserva una obertura rectangular bastida en maons i amb la llinda de fusta, mentre que a ponent hi ha una bassa de planta rectangular, amb un revestiment lliscat interior. La construcció era bastida en pedra i amb els paraments arrebossats i emblanquinats. Comptava amb un ràfec de teula àrab a la façana de migdia. Els volums de la banda de llevant, de recent factura, són bastits amb totxo.