Can Dolfo
Taradell

C. de la Vila, 4

XVI-XIX
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Casa del segle XVI que va ser reformada al segle XIX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc pla de pedra carejada, amb un escut en relleu a la llinda on hi consta el monograma de Crist i l'any "1563". Al costat hi ha un altre portal d'arc pla de pedra carejada, com ho són les dues finestres del pis, una d'elles amb l'intradós motllurat. A les golfes hi ha una finestra d'arc pla arrebossat i dos grans pòrtics d'arc escarser arrebossat amb una barana d'obra. El tractament del mur és arrebossat. El ràfec està acabat amb cabirons.